Skimmel - fjernelse og bortskaffelse på korrekt vis

Hos A-STORM ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for fjernelse og bortskaffelse af skimmel og skimmelinficeret byggeaffald. Skimmelsvamp ses ofte i forbindelse med fugtskader i bygninger, og svampen er meget sundhedsskadelig for mennesker. Det er derfor vigtigt, at skimmel bliver behandlet og efterfølgende bortskaffet korrekt.

Det indebærer blandt andet, at materialerne bliver håndteret og deponeret på samme måde som en lang række andre skadelige byggematerialer, og derfor er skimmel også en del af vores miljøsanering.

Symptomer på skimmelsvamp

Skimmelsvamp er kendt for at forårsage en række forskellige symptomer, herunder blandt andet:

  • ​Irritation i øjne, næse og svælg
  • ​Hovedpine
  • ​Træthed
  • ​Hoste

Derudover udvikler ca. 4 % af den danske befolkning en allergi i forbindelse med skimmel.

Kontakt os og hør mere om vores skimmelsanering

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 14 32 53 / 41 83 75 04 eller e-mail js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores skimmelsanering. 

Kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 26 14 32 53 eller 41 83 75 04

​eller skriv en mail til: js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk​

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.