Fjernelse og bortskaffelse af Bly

Bly er et både sundhedsskadeligt og miljøskadeligt stof, der er meget udbredt i de danske bygninger. Det er derfor utroligt vigtigt, at bly gennemgår en korrekt miljøsanering og bortskaffelse, når de pågældende materialer skal skiftes ud, eller bygningen skal rives ned.

Dette arbejde kan vi hos A-STORM ApS varetage, da vi har seks års erfaring inden for branchen, og vi har den rette viden samt det rette udstyr til at stå for korrekt fjernelse og bortskaffelse.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på blysanering

Har du nogle spørgsmål i forhold vores sanerings- og bortskaffelsesarbejde med bly, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på blysanering, skal du bare ringe til os på telefon 26 14 32 53 eller 41 83 75 04. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail js@a-storm.dk eller ag@a-storm.dk. Så hører du tilbage fra os inden for kort tid.

Kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 26 14 32 53 eller 41 83 75 04

​eller skriv en mail til: js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk​

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.