Fjernelse og bortskaffelse af bly

​Bly er et både sundhedsskadeligt og miljøskadeligt stof, der er meget udbredt i de danske bygninger. Det er derfor utroligt vigtigt, at bly gennemgår en korrekt miljøsanering og bortskaffelse, når de pågældende materialer skal skiftes ud, eller bygningen skal rives ned.

Dette arbejde kan vi hos A-STORM ApS varetage, da vi har seks års erfaring inden for branchen, og vi har den rette viden samt det rette udstyr til at stå for korrekt fjernelse og bortskaffelse.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på blysanering

Har du nogle spørgsmål i forhold vores sanerings- og bortskaffelsesarbejde med bly, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på blysanering, skal du bare ringe til os på telefon 26 14 32 53 eller 41 83 75 04.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail js@a-storm.dk eller ag@a-storm.dk. Så hører du tilbage fra os inden for kort tid.

kontakt os gerne

Skal vi hjælpe dig med nedbrydning, sanering, renovering eller dit byggeaffald?

Du kan enten ringe til os på telefon +45 2614 3253 eller du kan skrive til vores e-mail js@a-storm.dk hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi passer godt på din data og deler den ikke.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om persondatapolitik.

logo-footer

Kontakt os

Naverland 31

2600 Glostrup

CVR-nummer: 35856803

Telefon: +45 2614 3253

E-mail: js@a-storm.dk

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.

byggaranti_hvid