Sanering og bortskaffelse af PCB

PCB er en forkortelse for Poly-Chlorerede Biphenyler, og der er tale om et meget miljøfarligt giftstof, der både kan gøre skade på mennesker og natur. Det er derfor vigtigt, at det bliver saneret og bortskaffet korrekt, så ingen kommer i kontakt med giftstoffet.

Hos A-STORM ApS har vi seks års erfaring inden for miljøsanering, og vi tilbyder blandt andet sanering og bortskaffelse af PCB.

Derfor er korrekt PCB-sanering vigtig

Tidligere blev PCB brugt i byggematerialer og i industrien, men i 1970’erne fandt man ud af, at det var skadeligt for både miljø og mennesker, og derfor blev anvendelsen forbudt. Ved langvarig udsættelse for høje værdier af PCB kan der ske skade på hud og forplantningsevne. Derudover er der også set en sammenhæng mellem en langtidsophobning af PCB og skader på:

  • ​Lever
  • ​Immunsystem
  • ​Skjoldbruskkirtel
  • ​Hormonsystemet

Ydermere er der en mistanke om, at PCB kan være kræftfremkaldende.

Desværre findes stoffet dog stadig i rigtig mange ældre bygninger og byggematerialer. Det er derfor vigtigt, at bygningen bliver undersøgt for, om den indeholder PCB, inden den bliver renoveret eller skal rives ned.

Hvis det er tilfældet, skal det PCB-holdige affald bortskaffes efter de gældende regler, så giftstoffet ikke bliver spredt ud i miljøet, og denne bortskaffelse hjælper vi gerne med.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om PCB og vores øvrige arbejdsområder, eller har du nogle spørgsmål i forbindelse med sanering og bortskaffelse, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på bortskaffelse af PCB.

Du skal bare ringe til os på telefon 26 14 32 53 / 41 83 75 04 eller skrive til vores e-mail js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for kort tid. 

Kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 26 14 32 53 eller 41 83 75 04

​eller skriv en mail til: js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk​

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.