Kørsel og bortskaffelse af affald​

​Har du brug for professionel hjælp til bortskaffelse af farligt affald? Så er du kommet til det helt rette sted. I forbindelse med både nedrivningsarbejde såvel som miljøsanering tilbyder vi hos A-STORM ApS både kørsel og bortskaffelse af affald. Dermed kan du forvente, at vi varetager hele opgaven, og at der er pænt ryddet, når vi er færdige med vores arbejde.

Sikker og forsvarlig bortskaffelse af det farlige affald

Vi sørger for at skaffe det farlige affald af vejen på en sikker og miljøvenlig forsvarlig vis. Ved mindre opgaver har vi selv mulighed for at køre affaldet væk, men er der så meget nedrivningsaffald, at vi ikke selv kan køre det på genbrugspladsen, og dermed bortskaffe det forsvarligt, så har vi aftaler med en række vognmænd, der kan klare kørslen for os.​

Alle vores samarbejdspartnere i forbindelse med kørsel og bortskaffelse af affald sørger naturligvis for at bortskaffe affaldet på samme miljøvenlige og forsvarlige vis, som vi selv ville gøre det.

Kontakt os og hør mere om kørsel og bortskaffelse af affald

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med kørsel og bortskaffelse af affald, så hører vi meget gerne fra dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på. Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 14 32 53 / 41 83 75 04, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

kontakt os gerne

Skal vi hjælpe dig med nedbrydning, sanering, renovering eller dit byggeaffald?

Du kan enten ringe til os på telefon +45 2614 3253 eller du kan skrive til vores e-mail js@a-storm.dk hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi passer godt på din data og deler den ikke.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om persondatapolitik.

logo-footer

Kontakt os

Naverland 31

2600 Glostrup

CVR-nummer: 35856803

Telefon: +45 2614 3253

E-mail: js@a-storm.dk

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.

byggaranti_hvid