Kørsel og bortskaffelse af affald tilbydes

Har du brug for professionel hjælp til bortskaffelse af farligt affald? Så er du kommet til det helt rette sted.

I forbindelse med både nedrivningsarbejde såvel som miljøsanering tilbyder vi hos A-STORM ApS både kørsel og bortskaffelse af affald. Dermed kan du forvente, at vi varetager hele opgaven, og at der er pænt ryddet, når vi er færdige med vores arbejde.

Sikker og forsvarlig bortskaffelse af det farlige affald

Vi sørger for at skaffe det farlige affald af vejen på en sikker og miljøvenlig forsvarlig vis. Ved mindre opgaver har vi selv mulighed for at køre affaldet væk, men er der så meget nedrivningsaffald, at vi ikke selv kan køre det på genbrugspladsen, og dermed bortskaffe det forsvarligt, så har vi aftaler med en række vognmænd, der kan klare kørslen for os.​

Alle vores samarbejdspartnere i forbindelse med kørsel og bortskaffelse af affald sørger naturligvis for at bortskaffe affaldet på samme miljøvenlige og forsvarlige vis, som vi selv ville gøre det.

Kontakt os og hør mere om kørsel og bortskaffelse af affald

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med kørsel og bortskaffelse af affald, så hører vi meget gerne fra dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 14 32 53 / 41 83 75 04, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 26 14 32 53 eller 41 83 75 04

​eller skriv en mail til: js@a-storm.dk / ag@a-storm.dk​

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.