Sanering og bortskaffelse af asbest

​Hos A-STORM ApS har vi seks års erfaring inden for asbestsanering, og vores medarbejdere har også asbest-certifikater. Vi har specialuddannede medarbejdere, der på kort tid kan udføre en effektiv asbestsanering af blandt andet:

  • ​Lofter
  • ​Skillevægge
  • ​Rør
  • ​Ventilationskanaler
  • ​Beholdere

Al vores saneringsarbejde bliver udført efter Arbejdstilsynets regler for arbejde med nedrivning, reparation og vedligeholdelse af asbestholdige byggematerialer. Alt arbejde bliver derudover udført med materialer og udstyr, der er godkendt til behandling af asbest.

Derfor skal asbest behandles og bortskaffes korrekt

Asbest har tidligere været hyppigt anvendt i blandt andet byggematerialer og isolering, og i dag er det forbudt at anvende i Danmark og en række andre lande. Det skyldes, at asbeststøvet kan være årsag til kræftsygdomme, der først viser sig op til flere år efter udsættelsen. Asbestrelateret kræft viser sig typisk først 30-60 år efter udsættelsen, og det rammer typisk de håndværkere, der har været udsat for materialet.

Når asbesten skal fjernes, er det derfor vigtigt, at man ved, hvordan det skal håndteres og bortskaffes, så man ikke bliver udsat for det skadelige stof. Vi har den nødvendige viden, erfaring og ikke mindst det rette udstyr til at tage os af opgaven lige fra fjernelse af asbestmaterialerne til bortskaffelsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på asbestsanering

Kunne du tænke dig at høre mere om vores asbestsanering, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på, så skal du endelig bare tage kontakt til os.

Vi kan enten kontaktes på telefon 26 14 32 53 eller 41 83 75 04, men du kan også altid kontakte os via vores e-mail js@a-storm.dk eller ag@a-storm.dk, hvis det passer dig bedre. 

kontakt os gerne

Skal vi hjælpe dig med nedbrydning, sanering, renovering eller dit byggeaffald?

Du kan enten ringe til os på telefon +45 2614 3253 eller du kan skrive til vores e-mail js@a-storm.dk hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi passer godt på din data og deler den ikke.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om persondatapolitik.

logo-footer

Kontakt os

Naverland 31

2600 Glostrup

CVR-nummer: 35856803

Telefon: +45 2614 3253

E-mail: js@a-storm.dk

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed omfattet af Byg Garanti. Dette sikrer dig at arbejdet udføres korrekt og i høj kvalitet. Vi er desuden certificeret til at håndtere miljøfarligt affald.

byggaranti_hvid